Welkom op de website van Ooievaar & Co

Jouw persoonlijke baby en kinder winkel in Enschede gaat vernieuwen!

Wij werken aan een nieuwe winkel! Op dit moment zijn we aan het verbouwen. Wij gaan het huidige assortiment uitbreiden met meer kleuren en meer items van de merken Koeka, Jollein, Snoozebaby en Happy baby. Daarnaast komen er nieuwe merken bij. Een belangrijke verandering is dat wij naast babyartikelen meer leuke spullen voor grotere kinderen krijgen. De komende weken vindt de verbouwing plaats maar de uitbreiding van het assortiment is al begonnen… en al deze mooie spullen worden straks gepresenteerd in een nieuwe inrichting.

Maar er gebeurd meer… wij gaan ons assortiment combineren met het assortiment van Nijmeijer Interieur. Dat betekent dat je bij ons ook terecht kunt voor vloerbedekking, raambekleding zoals gordijnen, rolgordijnen, plissé’s en kleine meubelen.

Bij Ooievaar & Co aan de Lipperkerkstraat 28 in Enschede vind je een ruim assortiment kinderartikelen. Even lekker rondneuzen en oriënteren in een gezellige en ongedwongen sfeer, het kan bij deze leuke baby en kinder winkel. Het krijgen van een kindje is speciaal en je wilt het beste en het liefst het mooiste. Bij Ooievaar & Co heb je keuze uit een ruime collectie bedtextiel, badtextiel, wikkeldoeken, meubeltjes, inrichting en nog veel meer… Naast het verkopen van al deze leuke spullen geef ik ook graag de juiste adviezen, bv over het opmaken van het bedje, de wieg of kinderwagen, uitleg over spullen die je nodig hebt en waarom. Ooievaar & Co biedt tevens een ruime collectie in kado artikelen voor o.a. babyshower, verjaardag, kraamfeest, kroamschudden en zwangerschap.

Graag help ik jou met een persoonlijk advies. 

Onze merken:

Van onderstaande merken hebben wij een ruime collectie in de winkel. Wat we niet op voorraad hebben kunnen we bestellen met een korte levertijd.

KOEKA  Beddengoed / Verzorgingsproducten / Voetenzakken

Jollein  Beddengoed / Verzorgingsproducten / Hydrofiel / Voetenzakken

Snoozebaby Wikkeldoeken / Kleding / Verzorgingsproducten

Happy Baby Meubelen / Speelgoed / Accessoires

VIB Kleding met leuke teksten

A Little Lovely Company Accessoires voor baby en kinder kamer

Witlof   Bedetextiel

Zilverstad  Kadoartikelen fotolijstjes bestek tandendoosjes

Tevens zijn wij verkooppunt van de Babyshower Glove (douche handschoen) en de COCOBELT draagriem

Uiteraard hebben wij ook een ruime keuze in diverse accessoires en artikelen van kleinere merken.

PERSONALISEREN

Wilt je een leuk origineel en persoonlijk kado geven ? Laat je kadootje personaliseren door op textiel de naam te borduren of door kadoartikelen te laten graveren. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.

AGENDA

Informatieavond over borstvoeding en werken door Maartje Kraamzorg

Woensdag 25 april 2018

Woensdag 14 november 2018

Aanvang: 19.30 uur

Entree:  Gratis incl koffie/thee iets lekkers en shoppen met 10% korting

Klantenkaart informatie