Welkom bij de leukste baby- en kinderwinkel van Enschede

jouw persoonlijke baby- en kinderwinkel voor interieur, accessoires en cadeau
Onze vernieuwde gevel

De mooiste baby en kinderspullen vind je bij ons! Of je nu zelf een kindje verwacht of je zoekt een origineel, mooi kado of een kleinigheidje, bij Ooievaar & Co ben je aan het juiste adres.

Wanneer je een baby verwacht ben je natuurlijk helemaal in de wolken. Maar er komt heel veel bij kijken. Wat heb je allemaal echt nodig en waar moet je aan denken. Bij Ooievaar & Co krijg je een persoonlijk advies. Onze kennis halen wij uit eigen ervaring maar wij hebben nauwe contacten met verloskundigen en kraamzorg. Zo kunnen we jullie een goed en passend advies geven. Samen met verloskundigen en kraamzorg hebben wij een basis uitzetlijst gemaakt. Deze vind je hieronder en kun je makkelijk downloaden. Het merendeel zoals meubeltjes, beddengoed, verzorgingsartikelen en accessoires vind je bij ons in de winkel. In ons familiebedrijf hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van vloerbedekking en raambekleding voor het hele huis.

Het leuke van onze winkel is, is dat we ook hele leuke cadeau artikelen hebben. Of het nu voor een geboorte is, een kleinigheidje voor de a.s. ouders tijdens de zwangerschap of voor een ouder broertje of zusje, wij hebben ruime keuze in cadeautjes en zorgen altijd voor een feestelijke verpakking.

Bij de gezelligste babywinkel van Enschede krijg je altijd een eerlijk en persoonlijk advies!

BEREIKBAARHEID / WEGWERKZAAMHEDEN

Er zijn op dit moment wegwerkzaamheden aan de Oldenzaalsestraat. Hierdoor is de Oldenzaalsestraat tussen de Mooijenhof en de Kortelandstraat, dit betreft ook het kruispunt met de Boulevard, afgesloten t/m 12 april.
 
Komende vanuit Oldenzaal of vanaf de Molenstraat is de Klomp / Lipperkerkstraat gewoon bereikbaar.
 
Vanaf de kant van de Boulevard zijn wij makkelijk via de CF Klaarstraat, Espoortstraat bereikbaar.
klik op de afbeelding om te vergroten