winkel
BSG en cocobelt
nora snooze
bedtextiel
draagdoeken
korting-bo

Welkom op de website van Ooievaar & Co

Jouw persoonlijke babywinkel
Corrine Onstein

Ik geef je graag een persoonlijk advies…

Welkom op de site van mijn gezellige babywinkel in Enschede waar je naast leuke spullen ook een eerlijk en goed advies krijgt.

Of je nu op zoek bent naar uitzetspullen voor de as. baby of naar een leuk kraamkado, bij Ooievaar & Co ben je daarvoor aan het goede adres.

In mijn winkel in Enschede vind je een ruim aanbod in bed- en badtextiel, kadoartikelen, decoratieartikelen en alles voor de inrichting van de babykamer. Met grote en kleine merken biedt Ooievaar & Co as. ouders ruime keuze in baby artikelen.

Ik vind veiligheid en kwaliteit belangrijk en ik adviseer je dan ook graag met het kiezen van de juiste produkten. Met Maartje Kraamzorg heeft Ooievaar & Co nauwe contacten om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van babyverzorging.

Ben ik zelf even niet in de winkel aanwezig dan helpt mijn moeder je graag, natuurlijk met dezelfde instelling als ik.

Je vindt babywinkel Ooievaar & Co aan de Lipperkerkstraat.  Er is voldoende parkeerruimte voor de winkel. De winkel bevindt zich op loopafstand van het centrum en een bezoekje aan onze leuke winkel is dus prima te combineren met een dagje uit in Enschede.

Laat je verrassen en kom gezellig kijken, ik laat je graag mijn assortiment zien

Lieve groeten Corrine Onstein

 

Een kijkje in de winkel