winkel
BSG en cocobelt
nora snooze
bedtextiel
draagdoeken
korting-bo

Welkom op de website van Ooievaar & Co

De gezelligste babywinkel van Enschede,

Bij de gezelligste babywinkel van Enschede vind je naast leuke spullen ook een eerlijk en goed advies.

Of je nu op zoek bent naar uitzetspullen voor de as. baby of naar een leuk kraamkado, bij Ooievaar & Co ben je aan het goede adres.

In onze winkel in Enschede hebben wij een ruim aanbod in bed- en badtextiel, kadoartikelen, decoratieartikelen en inrichting zoals meubeltjes, vloerbedekking, gordijnen en zonwering. Met grote merken zoals koeka, baby’s only, snoozebaby, briljant baby, happy baby en Bébé You bieden wij as. ouders ruime keuze in baby artikelen. Ons assortiment is onlangs uitgebreid met draagdoeken van Babylonia.

Veiligheid vinden wij belangrijk. Wij hanteren de richtlijnen van veilig slapen. Uiteindelijk ben jij diegene die bepaalt wat je wel of niet wilt gebruiken, wij adviseren en helpen je graag met het kiezen van de juiste produkten. Met Maartje Kraamzorg hebben wij nauwe contacten om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van babyverzorging.

Ook vind je bij ons  mooie, originele en functionele kado’s. Of het nu een mooi groot kado of een kleinigheidje is, wij maken er een feestelijk geheel van. En wil je de keuze graag overlaten aan de ouder(s) zelf, geef dan een van onze eigen kadobonnen waarvan jezelf de waarde kunt bepalen. Een kadootje of kadobon van Ooievaar & Co is niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te geven.

Je vindt babywinkel Ooievaar & Co aan de oudste winkelstraat van Enschede, de Lipperkerkstraat.  Er is voldoende parkeerruimte voor de winkel. Onze winkel bevindt zich op loopafstand van het centrum en een bezoekje aan onze leuke winkel is dus prima te combineren met een dagje uit in Enschede.

Laat je verrassen en kom gezellig kijken…

*parkeren kan voor de deur

DSC04344