Snoozebaby

Wikkeldoeken, kleding, luierverschoonmatjes en meer…

 

Snoozebaby staat vooral bekend om de labeltjes aan al haar produkten. De labeltjes bestaan uit diverse soorten stof en kleurtjes. Kinderen vinden dit leuk en gaan ermee spelen. De labeltjes bieden vaak troost en zijn heel herkenbaar.

In de winkel hebben wij de kledinglijn van snoozebaby. Deze mooie kleding in de maat 56 t/m 68 zijn prima geshcikt als bv het eerste pakje of als kadootje. Er zijn boxpkajes, vestjes, truitjes en broekjes.

De topper uit de Snoozebaby collectie is de wikkeldoek. Deze Trendy Wrapping zoals Snoozebaby de wikkeldoeken noemt, heeft ruimte voor de benen en knoopsgaten voor de riemen van de autostoel. De wikkeldoek is daardoor geschikt voor de autostoel maar ook heerlijk voor in de kinderwagen en natuurlijk voor in huis tijdens het voeden en in de box.

Ook een heel handig produkt is de luierverschoondeken oftewel de Easy Changing. Dit handige dekentje heeft ruimte voor luiers en doekjes en is makkelijk opvouwbaar en mee te nemen in je tas. Zo heb je altijd een schoon verschoondekentje bij je.

Snoozebaby steunt de Max Foundation en verpakt haar produkten in milieuvriendelijke verpakkingen.

Leuk filmpje over het gebruik van de trendy wrapper