BIBS en CHEWIES AND MORE

spenen, speenkoorden, bijtringen

 

Nieuw verkooppunt in Enschede!

De BIBS spenen liggen vanaf nu bij ons in de winkel. We starten met 4 kleuren in de maat 1 en 2. Bij vraag naar meer zullen wij uiteraard de kleuren en maten aanvullen… Waarom een BIBS speen?
De fopspenen zijn gemaakt van natuurrubber. De speen bootst de vorm van de borst na en is ontwikkeld om de zuigreflex van de baby te ondersteunen. De ideale speen als je borstvoeding geeft. De ronde vorm van de speen wordt ook wel een kersvorm genoemd. Doordat het schild rond is en weg buigt weg van het gezichtje wordt de huid nog goed bereikt door lucht én wordt eventuele irritatie verminderd.
Het schild is gemaakt van polypropyleen en de speen is 100% BPA en PVC vrij.
De trendy BIBS speen is er in hippe kleuren en in 3 maten. Bij ons is de BIBS speen in eerste instantie alleen in maat 1 en 2 verkrijgbaar. Deze is voor kinderen van 6 tot 18 maanden. Omdat het verschil tussen maat 1 en 2 dusdanig klein is wordt maat 2 al veel eerder gebruikt. Mocht de vraag naar maat 1 groot zijn dan zullen wij ook deze gaan bestellen.

Ook nieuw in het assortiment is Chewies and More, deze hippe spenenkoorden kun je heel goed combineren met de BIBS spenen.    Ze komen binnen in diverse kleuren en dieren prints!

Helemaal hip en trendy zijn ook de bijtringen van Chewies and More.
Deze zijn gemaakt van siliconen en gestoomd beukenhout. 100% veilig voor je kindje.

Deze mooie stijlvolle artikelen zijn erg goed met elkaar te combineren, ideaal om kado te geven.