Lekker en veilig douchen

Baby Shower Glove

Veel ouders vinden het heerlijk om met hun baby te douchen. Het versterkt de band tussen ouder en kind en bovendien raakt de baby al op heel jonge leeftijd vertrouwd met water. Zodra je baby zichzelf op temperatuur kan houden, mag je met hem douchen. Meestal kan dat na een paar dagen al. Dat is mooi, want hoe jonger je kind met water kennismaakt, hoe beter!

Wat het echter lastig maakt, is dat een baby onder de douche erg glibberig wordt. Om nu toch meer grip op je kind te hebben, heeft een Nederlandse vader de Baby Shower Glove™ ontwikkeld, een speciale handschoen die je onderarm voor een groot gedeelte bedekt.

Zodra de Baby Shower Glove nat is, wordt deze stroef en plakt de speciale organische badstof van de handschoen aan je arm. Zo is je baby tijdens het douchen in veilige handen.

De Baby Shower Glove is ook te gebruiken tijdens het badje en je kunt er ook leuk mee spelen.

TIP!

Wanneer je de babyshower glove douchehandschoen gebruikt onder de douche, laat dan je partner de tuby badcape dragen. Als je partner de baby van je overneemt na het douchen dan blijft je partner droog en je baby wikkel je gelijk in de badcape.

Deze maand hebben wij een leuke aanbieding! Klik hier om de aanbieding te bekijken

De Baby Shower Glove (one size) ) kost € 13,95 en is er in vier uitvoeringen: Krokodil, bever, zeehond en pinquin. Het is gemaakt van ecologisch katoen en draagt het keurmerk ‘Confidence in Textiles’.

Een superleuk kraamkado!