Overig

Bij Ooievaar & Co vind je veel meer dan alleen maar uitzet artikelen.

Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor artikelen zoals ballonnen, vlaggetjes en andere leuke versierselen.

Veilig slapen

In ons assortiment hebben wij alles voor het veilig opmaken van het bedje. Wij volgen hierin de richtlijnen zoals die zijn bepaald door Veilig Slapen. Graag geven wij de juiste adviezen hierover.

Persoonlijk

Wil je graag een personlijk kadootje geven dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben o.a. verzilverde spaarpotjes, tanden/haarlokdoosjes, besteksetjes enz. welke ook gegraveerd kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om textiel te laten borduren met bv de naam.

Kraammanden, 10 dagen paketten, babyshowers…

Niet iedereen is zo creatief of heeft de juiste ideeën om een mooi pakket te maken of je hebt er gewoon de tijd niet voor. Wij helpen je graag mee. Het is mogelijk om een pakket met kadootjes samen te stellen zodat het een geheel wordt. Hetzelfde papier, de versiering, transparante folie enz. Niet alle kadootjes hoeven bij Ooievaar & Co gekocht te zijn, en je mag ook zelf gemaakte dingetjes of persoonlijke dingen van vroeger gebruiken in het pakket. Wij pakken het in en maken er feestelijk geheel van. Vraag gerust naar de mogelijkheden.