Draagdoeken

Babylonia

 

Dragen is helemaal hip en het is zeer verantwoord. Op deze manier heb je je kindje zo dicht mogelijk bij je en dat is voor ouder en kind heel erg fijn. Door een draagdoek te gebruiken kun je het kindje een soort natuurlijk gevoel geven net als in de buik. Je kindje ligt in een natuurlijke, ronde houding, dichtbij de plek waar het 9 maanden heeft gezeten. Van jouw bewegingen, jouw stem en je hartslag wordt je baby rustig. 

Onderzoeken geven aan dat kinderen die gedragen worden rustiger zijn en minder huilen dan andere baby’s. De draagdoeken zijn rustgevend en zo dichtbij mama en/of papa waar de baby zich het prettigst voelt.

Dragen geeft ook veel meer bewegingsvrijheid en is voor zowel baby als ouder comfortabel. Ergonomische draagdoeken zetten je baby in de natuurlijke houding; de kikkerpositie.Hierdoor zorg je voor een betere houding en ontwikkeling van de rugspieren.

De draagdoeken hebben nog een voordeel. Doordat de baby rechtop zit verminder je de kans op reflux en krampjes. Tevens wordt de spijsvertering en doorbloeding gestimuleerd.

Naast al deze belangrijke functies heb je bij het dragen je handen vrij zodat je tijdens het dragen ook nog eventueel andere kinderen kunt verzorgen en bezig houden. En het is makkelijk met kleine boodschappen. Je hoeft niet in een lift maar kunt de trap nemen. De draagdoek is dus een ideaal middel om je kindje verantwoord te laten hechten, maar ook om als vervoer. Het neemt weinig ruimte in beslag en is in de wasmachine wasbaar.

In de winkel verkopen wij de Tricot Slec organic en de BB Tai, beiden van Babylonia. De andere draagsystemen van babylonia kunnen wij altijd bestellen. De levertijd is snel. Het voordeel van het bestellen via ons is dat je niet verplicht bent om het af te nemen wanneer hij tegenvalt. Tevens vinden wij dat je een draagdoek toch eerst moet voelen en zien. Ook wanneer je een klacht hebt dan gaan wij die voor je oplossen en hoef je het zelf niet te regelen.

Alles over de TRICOT SLEN

Alles over de BB TAI