Maartje Kraamzorg

Kraamzorg op maat
Unieke samenwerking tussen Maartje en Ooievaar&Co

Anita Veldman (links) en Corrine Onstein

Enkele jaren geleden werd ik door Maartje kraamzorg benaderd om samen te gaan werken. We begonnen met een informatie avond over veilig slapen voor de kraamverzorgenden in de winkel. Al snel stonden er diverse verzorgingsspullen van Ooievaar & Co in alle zorgwinkels van Maartje. Inmiddels geeft Maartje kraamzorg de informatieavonden van borstvoeding en werken in de winkel en is kraamverzorgster Anita Veldman een vast gast bij Ooievaar & Co tijdens events in de winkel.

Wanneer je bij Maartje kraamzorg, kraamzorg afneemt ontvang je een leuke attentie die ik mag leveren aan Maartje kraamzorg en tevens ontvang je een kortingskaart van mijn winkel.

Waarom ik zo enthousiast over Maartje kraamzorg ben? Ik hou van de persoonlijke benadering en zorg op maat. Maar heel belangrijk vind ik de garantie dat je gedurende de kraamperiode dezelfde kraamverzorgster houdt. De deskundigheid van de kraamverzorgsters is groot en zijn er complicaties of andere problemen dan zijn die intern oplosbaar omdat Maartje een heel breed scala aan zorg aanbiedt. Er zijn lactatiekundigen, fysiotherapeuten enz binnen Maartje aanwezig.