meubelen

bedden, linnenkasten,commodes

 

Babykamer Daan

Deze mooie stijlvolle babykamer bestaat uit een ledikantje, 2 drs kast en commode met 3 laden. De kast en commode zijn leverbaar in grijs en het bedje is verkrijgbaar in wit, grijs en in multi (beuken met wit).Het mooie van deze kamer is dat de kasten heel veel opbergruimte heeft. De kast heeft leg en hang mogelijkheden die je zelf kunt indelen en een ruime lade met soft close sluiting. De bijpassende commode heeft 3 ruime lades met soft close sluiting.

New Vintage

In deze prachtige serie zijn verschillende meubelen verkrijgbaar. De meubelen kunnen geleverd worden met witte of bruine handgrepen. Ook deze meubelen zijn los te verkrijgen.

2 drs linnenkast en commode

De kast heeft een ruime lade en 2 deuren met hang en leg ruimte en de commode heeft 3 ruime lade met soft close sluiting.

De kast heeft net als de commode een mooi New Vintage onderstel. Het onderstel kan alleen in bruin, de handgrepen kunnen in wit en bruin.

Bedden

Het bedje is verstelbaar in 3 hoogtes en heeft ook een new vintage onderstel. De lattenbodem wordt mee geleverd.

Combi bed

Het combi bed in New Vintage uitvoering is handig, compact en stijlvol, ideaal als je weinig ruimte hebt om een commode te plaatsen. Het combi bed heeft laden met een verschoonplank die je kunt open klappen. Hierop kun je je kindje verschonen. Ook bij de dit bedje kun je de bodem verstellen in 3 standen en kun je kiezen uit witte en bruine handgrepen. De lattenbodem wordt meegeleverd.

Bij beide bedjes adviseren wij een vlakke polyether matras van minimaal 10 cm dik. Deze kan uiteraard ook bij ons besteld worden.

box en schommelstoel

 

Box en schommelstoel

In deze serie is ook een box en een schommelstoel verkrijgbaar.

De box is leverbaar met lade of zonder lade. Het prachtige New Vintage onderstel maakt deze box echt stijlvol. Kleed de box aan met een prachtig box kleed van Koeka of Jollein en je kindje kan heerlijk spelen en ontwikkelen in deze box.  In de winkel hebben wij 3 verschillende boxen in 3 prijsklassen. Er is dus voor ieder wat wils.

De schommelstoel zal prachtig staan op de babykamer waarin jij lekker met je kleintje knus kunt zitten en in alle rust borstvoeding of de fles kunt geven.

 

 

 

Te groot voor het babybedje? Is je kind toe aan een 1 persoons bed of is het huidige bed aan vervanging toe? Ook voor oudere kinderen hebben wij mogelijkheden. En ja zelfs voor (groot) ouders hebben wij diverse ledikanten in verschillende maten en uitvoeringen. Uiteraard leveren wij bedden en bijpassende bodems en matrassen.

Onze service

GRATIS BEZORGEN EN MONTEREN

 

In Enschede en omstreken bezorgen en monteren wij GRATIS!

  • geen zware dozen voor de deur
  • geen ruzie of frustratie bij het monteren
  • geen rommel waar u mee zit, wij nemen alle legen dozen en ander verpakking mee
  • je hoeft zelf niet te tillen

Het online kopen van meubelen lijkt vaak makkelijk en voordelig maar let op!

Vaak bestel je meubelen goedkoper dan in de winkel. Tenminste, dat denk je. Bij bestelling blijkt dat je nog transportkosten moet betalen en als je het wilt laten monteren dan zijn er nog eens extra kosten. Deze kosten kunnen oplopen tot wel 100 euro. Kosten die je bij ons niet hebt!

Ook zijn babykamer meubelen erg zwaar. Wanneer je deze alleen laat bezorgen zul je het zelf moeten tillen en uitpakken. Al deze dingen doen wij voor jullie!

En als we weg gaan staat de babykamer of box en hoef je het zelf alleen nog maar in te richten!