STOER

armbanden voor jong en oud

Jij en je zoon of dochter dezelfde armband ? STOER armbanden zijn mooie stoere armbanden voor alle leeftijden dus ook voor jonge en oudere kinderen en volwassenen. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en kleuren. In de winkel helpen wij je graag met het meten van de juiste maat. We hebben een aantal in de winkel. De armbanden op bestelling zijn meestal binnen een week leverbaar. Hoe STOER is het om zo’n mooie stoere armband samen te dragen.

     

De armbanden zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen, helemaal zilver, leer, of touw.

In de winkel hebben wij voornamelijk de paracord armbanden omdat deze qua prijs en qua dragen ook heel geschikt voor kinderen zijn.

Paracord wordt ook wel 550 parachute koord genoemd. Dit touw wordt vaak gebruikt door bergbeklimmers, watersporters en hikers.  STOER paracord bestaat uit 7 aparte strengen touw. De paracord armbanden kunnen je redden op onverwachte momenten. Door het parachute koord te ontrafelen heeft u zo een aantal meter oersterk touw tot uw beschikking.

Over STOER bracelets

Op Bali werken de beste zilversmeden. In Nederland zijn de prijzen van zilveren armbanden hoog. STOER biedt ambachtelijk en op maat gemaakte armbanden van een hoog zilver gehalte voor een zeer redelijke prijs.

Onze paracord armbanden worden maatschappelijk verantwoord handgemaakt geproduceerd door een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze zijn werkzaam in een dagbesteding waar behandeling en begeleiding aangeboden wordt aan (jong)volwassenen met bijkomende problematiek voor een zo zelfstandig mogelijk leven.