De slimme badcape

Tuby Badcape

 

Iedere jonge ouder herkent het gehannes met een badcape bij het badderen van de baby. Je hebt twee handen nodig om je kind uit het water te tillen. En om hem meteen warm in een badcape te wikkelen heb je eigenlijk nog een hand nodig…

Invented 4 kids heeft hier iets op gevonden; de Tuby. Een super zachte badcape gemaakt van biologische katoen in verschillende dier-designs die een verzwaard pootje hebben.

Hoe het werkt?

Sla het pootje om je schouder voordat je gaat badderen met je baby. Door de verzwaarde voetkussentjes blijft de Tuby badcape slim aan je schouder hangen.

Je wordt nu zelf niet nat en je hebt je handen vrij om je baby na het badderen uit het badje te pakken en meteen warm in te wikkelen.

TIP!

Wanneer je de babyshower glove douchehandschoen gebruikt onder de douche, laat dan je partner de tuby badcape dragen. Als je partner de baby van je overneemt na het douchen dan blijft je partner droog en je baby wikkel je gelijk in de badcape.

Er zijn 3 verschillende uitvoeringen; de chimpansee met grote oren, een koalabeer met pluizige oren en een pandabeer met zwarte oren.

 

De Tuby badcape kost € 29,95

Bekijk hier een leuk filmpje over het gebruik van de Tuby badcape