Voorjaar

Buiten schijnt de zon en de temperatuur is heerlijk. Hoe lekker is het om nu met je kindje naar buiten te gaan. Kleed je kindje aan net zoals jijzelf. Niet te warm en niet te koud. Het is soms lastig om te bepalen wat je met name de jonge baby aan moet trekken. Maar weet wel dat hij echt wel aan de bel trekt als hij koud heeft of warm. Wil je het echt weten voel dan even in zijn nekje, dat is een ideale graad meter.

Wil je lekker wandelen met je kindje dan neem je uiteraard de kinderwagen mee. En dan leg je kindje in een heerlijke voetenzak. Deze zijn er in meerdere soorten en uitvoeringen. Gebruik een niet te warme voetenzak. Het mooie is dat je een voetenzak vaak in de autostoel, kinderwagen en box kunt gebruiken. Soms zou je willen dat zo’n voetenzak ook in onze maat verkrijgbaar is…  Voor de warmere periode zijn er trouwens ook heerlijke wikkeldoeken. Het voordeel van de wikkeldoek is dat je het naast de autostoel, kinderwagen en box ook kunt gebruiken tijdens het voeden en verzorgen.

Een buggy is trouwens ook erg prettig.  Deze nieuwe K2go buggy voor baby’s van 0 tot peuters van 36 maanden is een handige lichtgewicht zeer veilige buggy. En omdat hij snel en compact inklapbaar is, kun je hem ook makkelijk meenemen voor als de kinderboerderij of de stad te ver lopen is. In de winkel kun je deze buggy vrijblijvend uit proberen en vertellen we je graag de voordelen.

Ik zou nu best zin hebben om naar buiten te gaan…

Fijne dag!